Jongeren Wervingscampagne

17 februari 2019

 

De PvdA Amsterdam Zuidoost start een campagne om jongeren te werven voor de afdeling. Zoals een ieder weet zijn jongeren de toekomst en degenen die het later moeten overnemen van de ouderen. Maar de jongeren komen niet uit de lucht vallen!

Dus daarom roep ik jou ja! Jij die dit leest op, om zich aan te melden om actief te worden in de politiek.

En als je denkt dat je jong bent kun je je aanmelden via [email protected] of whattsapp-en naar 0643471407. Voor meer informatie zie de website van PvdA Amsterdam Zuidoost

Jihad el Haidouri

  • Jihad (jongere en bestuurslid) aan het woord: ” Mijn naam is Jhad el Haidouri, ik ben master studente Internationaal en Europees Recht aan de VU. Daarnaast ben ik werkzaam bij het Ministerie van Economische Zaken. Vanuit het bestuur wil ik voornamelijk het jongerengeluid laten horen. Een eigen woning moet geen onmogelijke opgave meer zijn, want juist zo kunnen wij bouwen aan onze toekomst in de stad. Bij ons toekomstplaatje hoort ook zekerheid in werk, het liefst in ons eigen stadsdeel. Heb jij nog obstakels die je tegenkomt in de buurt? Laat het mij weten.” Email: [email protected]

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een sociaal-democratisch partij die opkomt voor gelijke kansen voor elke burger in de samenleving. Hierbij is de partij voorstander van dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen. Maar de partij is bovenal een diverse en inclusieve partij! Dus tegen racisme en discriminatie! En voor meer jongerenwoningen, goed onderwijs en werkgelegenheid in Bijlmer West (Amstel lll / Arenapoort).

Wij staan open voor een verfrissend jongerengeluid!

  • Shaa’ba van Luijk

    “Hoi, mijn naam is Shaa’ba van Luijk. Ik ben werkzaam in de zorg en wil een bijdrage leveren aan betaalbare woningen voor jongeren in Amsterdam. Veel geboren en getogen jonge Amsterdammers zijn genoodzaakt de stad te verlaten, vanwege de hoge huurprijzen en woningtekorten.” 

  • “Ik vind het ook belangrijk dat jongeren zich bezig houden met de politiek en wat dit voor hen kan betekenen, aangezien wij de toekomst zijn.” Email: [email protected] 

Wil je daadwerkelijk iets bijdragen aan de samenleving in het algemeen en Zuidoost in het bijzonder? Dat kan! Want vooral in het bruisende Zuidoost valt er nog veel te doen, En dat kun je samen met de andere jongeren oppakken.

En misschien! Heel misschien, ben je onze volgende Stadsdeelvoorzitter, Gemeenteraadslid of Tweede Kamerlid. Of zelfs minister! Wie weet!

Sluit je aan!

Young, bright and a politician! ?