Ledenbrief januari 2019

4 januari 2019

Beste leden, sympathisanten en belangstellenden,

Gezamenlijk doen wij ons best van 2019 een strijdbaar en voorspoedig jaar te maken. Ons mooie stadsdeel zit in de lift. De PvdA is er om het voortouw te nemen dat iedereen ook kan meedoen op de weg omhoog. Dit begint met ‘ieder kind doet mee’. De basisscholen worstelen met tekort aan juffen, meesters en middelen, de leerwinst van onze kinderen kan en moet beter. Met elkaar, als gemeenschap van Zuidoost moeten wij verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst, en die begint bij onze (klein)kinderen.

Vrijdag 1 februari vanaf 17.00 uur houden wij open huis, receptie en aftrap van het nieuwe politieke seizoen. In de bewonerszaal onder Grubbehoeve, bekend als de Nachtegaal, nr. 38. Zet het alvast in uw agenda, U krijgt er later nog bericht van.

Vrijdag 18 januari is vanaf 20.00 uur de nieuwjaarsborrel van de PvdA Amsterdam in café CASA SOFIA, Otto Heldringstraat 3, 1066AZ Amsterdam. Altijd gezellig met veel oude bekenden..

Zaterdag 19 januari houdt de PvdA congres in Eindhoven. Ook als u er niet bij ben: via de website, MijnPvdA, kunt u in de ledenkamer actuele moties aan de drempel van 100 stemmen helpen (4-14 januari) en als dat gelukt is kunt u meestemmen (15-18 januari) of een motie een meerderheid haalt.

Zaterdag 26 januari is de aftrap van de campagne voor de Provinciale Staten èn de Eerste Kamer. Met een bijeenkomst s ’avonds in Amsterdam met een duik in de Amstel. Onze nieuwe campagneleider houdt U op de hoogte.

Dinsdag 29 januari vergadert het afdelingsbestuur Zuidoost, nu in volledige samenstelling met negen leden. Laat weten als u erbij wilt zijn, dan krijgt u een uitnodiging.

Namens het afdelingsbestuur PvdA Zuidoost,
Nick Bolte, voorzitter.