Kennismaking Kandidaat Gemeenteraadslid Nenita La Rose

21 januari 2018

Mag ik mij aan u voorstellen:

Ik ben Nenita La Rose en ik ben kandidaat voor de PvdA bij de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande. Ik sta als nr 5 op een lijst van fantastische mensen die hard zullen werken om onze PvdA weer sterk te maken zodat het belang van u stevig behartigd kan worden.

In 2018 woon ik met mijn gezin precies 35 jaar in prachtig Zuidoost. Veel wat er in die jaren is gebeurd heb ik dus persoonlijk meegemaakt. Ik ben bovendien van 2001 – 2007 lid geweest van het management-team van de ambtelijke organisatie van het Stadsdeel Zuidoost. Ook ben ik voorzitter geweest van onze prachtige Muziekschool Zuidoost.
Daarna ben ik veel op reis geweest als directeur van een internationale organisatie die over de hele wereld helpt opkomen voor de Rechten van het Kind. Maar nu wil ik weer al mijn energie steken in de verbetering van de positie van de burgers van onze stad. Ik ben nu bestuurslid van Stichting MaDi die inwoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen ondersteunt bij het oplossen van problemen in hun maatschappelijke en financiële situatie. En ik ben mediator bij Beter Buren, die tussen burgers bemiddelt bij lastige burenconflicten. Landelijk ben ik voorzitter van de Nederlandse Vrouwen Raad, die opkomt voor de emancipatie van vrouwen.

Er is veel verbeterd in Amsterdam en in Zuidoost. Maar er moet nog steeds erg veel gebeuren! Ik weet hoeveel zorg er nog altijd bij families is over het dagelijkse bestaan. Over armoede en onderwijs. En over de toekomst van de kinderen. Ik ken de problemen welke nog altijd schuilgaan achter veel voordeuren in onze stad. Met uw steun zet ik mij daarvoor in als PvdA raadslid in Amsterdam.

Zou u persoonlijk met mij willen kennismaken? Dat stel ik op prijs! Op vrijdag 16 februari, 2, 9 en 16 maart kom ik steeds van 5 tot 7 uur bijeen met mensen die zich daarvoor opgeven. Bel of mail mij als u belangstelling hebt, dan wordt er persoonlijk contact met u opgenomen voor het maken van de afspraak.Telefoon: 06 2137 1835 Email: nenitalarose.pvda@gmail.com

Ik hoop u spoedig persoonlijk te ontmoeten

Hartelijke groet

Nenita La Rose